Computeractive - Home computing advice in plain English

 

 Simple clear advice in plain English

Search

Search computeractive.co.uk

Go Back   Forums > Readers to the Rescue > Internet
Search Today's Posts Mark Forums Read

Notices

Closed Thread
 
Thread Tools Display Modes
  #1  
Old 27-09-2012, 14:47
snowdrop snowdrop is offline
Forum Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 594
Default email print error message

using win7 +live mail, just tried to print out an email, clicked the printer icon and the following message came up:
(a yellow triange with ! in it), An error has occurred on the script on this page.
Line: 292
Char: 1
Error: %1 is not a valid Win32 application.
Code: 0
URL: res/ieframe.dll/preview.js
Do you want to continue running this page? Yes No

I have clicked on yes but the page does not print, I have had to copy it to word and print from their.
what does this message mean, all help and advice appreciated.
  #2  
Old 27-09-2012, 15:09
Steel Steel is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,294
Default

I would try resetting Internet Explorer as in this link -->> How to reset Internet Explorer settings <<--
  #3  
Old 27-09-2012, 15:25
snowdrop snowdrop is offline
Forum Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 594
Default

thanks Steel, trying that now, I use Chrome, not internet explorer, will let you know what happens after I have run it
  #4  
Old 27-09-2012, 15:59
snowdrop snowdrop is offline
Forum Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 594
Default

again thanks Steel, unfortunately that has not worked, again thanks for your help
  #5  
Old 27-09-2012, 16:05
Steel Steel is offline
Senior Member
 
Join Date: Feb 2010
Posts: 1,294
Default

Close WLM if open, then open Internet Explorer -> Tools -> Internet Options -> Programs -> Make 'Default' -> OK -> Close Internet Explorer.
Re-open WLM and try the printing again.
If this works, make Google Chrome your default again (if it was before) and retry the printing.
  #6  
Old 27-09-2012, 20:47
snowdrop snowdrop is offline
Forum Member
 
Join Date: Jun 2003
Posts: 594
Default

Hi Steel, sorry about the delay in replying, unfortunately that hasn't worked either, ended up copy & paste into word.
again many thanks for your time and advice.
Closed Thread

Thread Tools
Display Modes

Posting Rules
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off



All times are GMT +1. The time now is 16:57.


Powered by vBulletin® Version 3.8.7
Copyright ©2000 - 2014, vBulletin Solutions, Inc.
© Copyright Dennis Publishing Limited licensed by Felden